TDN Finans' presseklipp fra dagens aviser:

Hermanrud tror korreksjonen er over
Aksjestrateg Peter Hermanrud i Swedbank tror korreksjonen er over. (DN side 19)

Snakker med beiler
Norwegian Energy Company har startet samtaler om et mulig oppkjøp. Likevel falt aksjen nye 10 prosent. (FA side 21)

Vi pøser ikke ut oljepenger
Finansminister Siv Jensen mener det har «veldig liten verdi» å måle oljepengebruken i prosent. Nå gleder hun seg til en ny handlingsregel. (DN side 20-21)

En misforståelse
John Fredriksen har de seneste fem årene engasjert seg personlig i alle store strategibeslutninger i Marine Harvest. Det er en «misforståelse» at det er Tor Olav Trøim som har styrt alene, ifølge styreleder Ole-Eirik Lerøy. (DN side 23)

Utreder ny oppdrettsavgift til påske
I går opplyste fiskeriminister Elisabeth Aspaker at Nærings- og Fiskeridepartementet jobber med en ny arealavgift. Hva som skjer med en slik avgift vil bli avklart i en stortingsmelding som er bebudet fra regjeringen før påske. (FA side 3)

Beholder «fiaskomeglere»
Julien Balkany slaktet Panoro Energy-styret for ikke å ha klart å selge selskapet. Som ny styreleder beholder han meglerne og vil ikke love noe salgstidspunkt. (FA side 10)

Kollaps etter Spetalen-handelen
Etter at Øystein Stray Spetalen tok Standard Drillings kontanter på 426 i bytte for egne aksjer har aksjen falt betraktelig. - Det var en horribel transaksjon, sier Lars Brandeggen. (FA side 22-23)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.