Leteteknologiseslskapet Electromagnetic Geoservices vil redusere årlige driftskostnader med ytterligere 35 millioner dollar og reduserer flåten med ett skip og tilsvarende lønnskostnader.

Det opplyses i en melding tirsdag.

«Basert på utviklingen i inntektene så langt i 2015 i tillegg til utsiktene for resten av 2015 og 2016 har selskapet besluttet å implementere ytterligere kostnadsreduksjoner», heter det.

Selskapet venter til sammen å ha redusert kostnadene med 70 millioner dollar i 2015, og at de årlige driftskostnadene nå vil være under 100 millioner dollar.

Selskapet vil belaste tredjekvartalsresultatet med 1,5 millioner i restruktureringskostnader, og fjerdekvartalstallene med 1,3 millioner dollar.

I tillegg vil selskapet ta en avsetning på 4,4 millioner dollar i forbindelse med tap av en charteravtale i tredje kvartal.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

  Ny bank kutter rentene

Volkswagen-byen innfører ansettelsesstopp

- Kan være starten på noe som blir mye verre

Se DNTV: Folk er ikke redde

Folk er ikke redde
Birger N. Haug selger som før.
01:55
Publisert: