Magnus Reitan kjøpte prakteiendommen på Nesøya i Asker for 28 millioner i 2003 og skal ha lagt minst 10 millioner i oppussing. Taksten er nå på 46 millioner kroner, men Reitan nøyer seg med en prisantydning på 40 millioner, skriver Finansavisen.

Ifjor høst slo Rema-arvingen til og kjøpte en byvilla på Frogner i Oslo vegg i vegg med hovedkvarteret til Petter Stordalens Choice Hotels. Reitan la da 50 millioner kroner på bordet for Tannlegeforeningens townhouse i Frederik Stangs gate 20.

Nå selger han det gamle huset sitt - og lar sin to år gamle Tesla el-bil bli med på huskjøpet.

- Det er en standard helt uten like. De har brukt mye penger på dette. Strandlinjen er en ordentlig beach som du må til Rivieraen for å se. Det var i hvert fall slik jeg følte det da jeg var der. Innvendig er alt oppgradert med skreddersøm bygget på stede, sier eiendomsmegler Odd Kalsnes.

Les også: Kutter prisen på Ulvøya-luksus for andre gang

<b>Kjøpte eiendom til 25 mill. - klarte ikke å betale</b>

<b>Betaler 75 millioner for villa</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.