Selvaag Bolig solgte 277 boliger til en samlet verdi av 1,13 milliarder kroner i tredje kvartal 2016.

Det opplyses i en melding mandag.

Ved utgangen av året hadde selskapet 1.464 boliger under bygging.

- Produktene våre tas godt i mot av markedet, og betydelig salg gjør at vi har igangsatt bygging av 223 boliger. Vi ser positivt på markedsutviklingen fremover og legger ut nye boliger for salg så raskt vi kan. Etterspørselen i Stor-Oslo er spesielt stor på grunn av urbanisering og for lite boligbygging. Markedet i Stavanger-området viser tegn til bedring. Vi tror denne utviklingen vil fortsette, sier administrerende direktør Baard Schumann.

«Gjennomsnittsprisen per bolig i kvartalet var 4,1 millioner kroner, mot 3,6 millioner kroner i tilsvarende kvartal i fjor. Totalt ble det igangsatt bygging av 223 boliger i perioden. 103 boliger ble ferdigstilt, og 129 ble overlevert til kjøper. Per 30. september hadde Selvaag Bolig 1 464 boliger under bygging og 48 ferdigstilte boliger som ikke var solgt. Bruttosalget i kvartalet, som inkluderer samarbeidsprosjekter, var 298 boliger».

Hittil i år har Selvaag Bolig solgt 883 boliger med en samlet verdi på 3,6 milliarder kroner, igangsatt bygging av 706 boliger, ferdigstilt 581 boliger, og overlevert 615 boliger til kjøper.

Bruttosalget hittil i år er 1 000 boliger.

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcasten om at penger er gratis: Rentenivået er unormalt lavt, og økonomene har ikke filla peiling på hvorfor. DNs utgavesjef Terje Erikstad og makrojournalist Einar Takla diskuterer med finansjournalist Marte Ramuz Eriksen hva som skal til for å få Øystein Olsen og andre sentralbanksjefer i zen.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Et kupp i nobelkomiteen, en rasende stormakt, en fortvilet utenriksminister: Her får du et lite utdrag fra boken
Dagens Næringsliv presenterer Eselet og dragen - en nobel affære. Les hele den satiriske romanen om nobelkomiteen og Norges forhold til Kina i DN fra 1. oktober.
01:25
Publisert:
 

Flest stemmer betyr ikke automatisk seier: Det amerikanske valgsystemet kort forklart
Bli klok på det amerikanske valgsystemet her.
01:24
Publisert: