Selvaag Bolig viser til at EFTAs overvåkningsorgan ESA har godkjent tomteavtalen mellom Vålerenga Fotball og Oslo kommune, noe som betyr at selskapet skal bygge inntil 400 boliger på Valle Hovin. De første boligene legges ut for salg i oktober 2015, skriver TDN Finans.

-Dette er fantastiske nyheter både for Oslos innbyggere, for Vålerenga Fotball og for breddeidretten. I tillegg til at byen får ny stadion vil dette gi denne delen av byen et fantastisk løft og åpne opp for nye utviklingsmuligheter. Vi gleder oss til å sette spaden i jorda, sier administrerende direktør Baard Schumann i Selvaag Bolig i en kommentar.

Onsdag ble det kjent at EFTAs overvåkningsorgan ESA har godkjent en tomtegave fra Oslo Kommune til Vålerenga fotball som er myntet på en ny fotballstation på Valle Hovin. Selvaags tomt ligger inntil denne og er ikke en del av gaven.

Les mer: Grønt lys for nytt Valle Hovin

Les også:
Tar kjempetap på tomme lokaler
- Det er vel slik at mange jenter sier at «den vesken kommer jeg til å ha hele livet», men det er jo egentlig noe man bare sier fordi man har så lyst på den
Jobbet undercover for FBI
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.