Administrende direktør Paul-Christian Rieber (62) i GC Rieber er på generalforsamlingen 31. mars valgt til ny president i Norges Rederiforbund.

– Det ingen tvil om at den situasjonen vi nå står i er svært utfordrende for alle rederiforbundets medlemmer. Før koronakrisen kunne Rederiforbundet melde om optimisme i alle segmenter. I løpet av noen korte uker har det snudd til stor usikkerhet, sier Rieber i en pressemelding.

- Det er et spesielt og ekstra ansvarsfullt tidspunkt å tre inn i et slikt verv på, sier Rieber videre.

Rieber er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har en MBA fra IMI (International Management Institute) i Genève. Han ble ansatt i GC Rieber i 1986 og har vært administrerende direktør siden 1990. Han har tidligere vært president i NHO (2008-2010) og styreleder i tankesmien Civita (2013-2018) i tillegg til en rekke andre verv i næringsliv og organisasjoner.

GC Rieber har hovedkontor i Bergen og er et privat eiet selskap med virksomhet innen shipping rettet mot offshore- og fornybar energi, eiendomsutvikling og flere industrivirksomheter.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.