Herman Billung sier at det ikke er noen dramatikk i at han går av som konsernsjef i Golden Ocean Group. Billung har ikke tenkt så mye på hva han skal videre.

Les også: Fredriksen-topp går av

- Jeg har hatt elleve fantastiske år i selskapet. Det er ikke noen dramatikk i dette. Etter den siste restruktureringen har vi bygget et godt fundament, og av og til kan det være godt for et selskap med endring, sier Billung til TDN Finans mandag.

Billung er takknemlig for de mulighetene han har fått, med store oppturer og nedturer i bransjen. Han ønsker Birgitte Ringstad Vartdal som er ny konsernsjef og hennes team alt det beste.

- Dette er gjort i samråd med meg, og det har vært en ryddig og god prosess. Jeg skilles på veldig «friendly terms» med både den nye ledelsen, styret og min hovedaksjonær, sier han.

Han har ikke tenkt så mye på hva han skal videre.

- Det har jeg ikke tenkt så mye på. Jeg må la ting synke litt inn. Jeg har hold på med tørrbulk de siste 27 årene, og det er det jeg kan. Bransjen er spennende og givende og jeg håper at det vil by seg noen muligheter der etter hvert, sier han.

Billung sier at tørrbulkmarkedet er «bombet ut» og at man, etter hans syn, mest sannsynlig er på bunnen av en syklus.

Les også: Varsler «betydelig investering» i havvind

Bedre for Røkkes Havfisk

Petrobras forlenger med BW Offshore

 

Se på DNtv:

Prince-fans i sjokk: - Jeg kunne ikke tro det. Han var her på lørdag og spilte.
Gråtende fans har møtt opp utenfor artistens studio og hjem etter at Prince ble funnet død.
01:13
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.