Shippingveteran Jens Martin Jensen forlot ved månedsskiftet milliardær John Fredriksens management-selskap Seatankers, skriver DNs søsteravis TradeWinds tirsdag.

Avgangen kommer etter bare tre måneder. I januar i år skrev Finansavisen at Jensen, som jobbet for Fredriksen i perioden 2004-2015, skulle vende tilbake til Fredriksens Seatankers fra og med 1. mars for å bidra til oppfølging av virksomheten innen shipping.

Til TradeWinds sier Jensen at det er ikke er snakk om noen dramatikk, men han skal også ha indikert at ting ikke gikk som planlagt i den nye stillingen. Jensen skal nå tilbake til en sjefsstilling i det greskkontrollerte shippingselskapet Athenian Group, en stilling han først inntok i september 2020.

Han beholder imidlertid styreplassene i de Fredriksen-kontrollerte rederiene Frontline og Golden Ocean Group, skriver TradeWinds.

Da Jensen forsvant ut av Fredriksen-systemet i 2015 avviste han at skyldtes uenighet mellom Fredriksen og ham om strategien for shippingsatsingen.

- Det har vært en fantastisk reise med John Fredriksen, til tider nesten eventyrlig, sa Jensen til DN den gang.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.