Milliardæren og grunnleggeren av cruiseselskapet Viking Cruises, Torstein Hagen, har hatt en kostbar skilsmissesak med kona Ellen-Karine Hagen (78). 

Rettssaken, der hun har krevd halve formuen, har funnet sted i London. 

12 advokater var involvert i saken under innledningen i The Royal Courts of Justice i London. Advokatkostnadene er så langt oppe i 108 millioner kroner alene.

Ny vending

Ellen-Karine Hagen har krevd halve formuen og gjort det klart at hun ikke lenger ville være en del av forretningene. Redermilliardæren Torstein Hagen har avslått kravet.

Nå har saken fått en ny vending, melder Bergens Tidende.

Tirsdag kveld satte Ellen-Karine Hagen seg ned med mannen Torstein Hagen, samt deres voksne barn Karine og Torstein jr., over en bedre middag i London for å komme frem til en løsning uten advokater, skriver Bergens Tidende.

Hemmelig forlik

Samtalene fortsatte onsdag, og de planlagte rettsmøtene utover onsdagen ble utsatt gang etter gang. Etter et møte med alle familiemedlemmene, kom partene ut til slutt ut og erklærte at de var kommet til enighet. Forliket er hemmelig, skriver Bergens Tidende.

Hagens Cruise-virksomheter er verdsatt til 25 milliarder kroner, og ifølge BT eier han 5/6-deler av aksjene. Hagen selv er god for 1 milliard dollar, tilsvarende omtrent 8,4 milliarder kroner, ifølge magasinet Forbes.(Vilkår)