Cruiseskipet "Norwegian Dawn" tilhørende rederiet Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. grunnstøtte tirsdag i det skipet mistet drivkraften da skipet forlot havnen i Bermuda, ifølge Bloomberg News.

Samtlige passasjerer og mannskap er i god behold, og skipet, som nå fungerer som normalt, blir undersøkt for skader, fremgår det av en melding fra selskapet.

Skipet, som har 2675 passasjerer og et mannskap på 1062, er halvveis på et syvdagers cruise i det karibiske hav som startet i Boston 15. mai, ifølge Bloomberg.

Miami-basert Norwegian Cruise Line er eid av Star Cruises, og var tidligere norskeid. Blant selskapets tidligere skip var "SS Norway", i sin tid verdens største cruiseskip og som åpnet en ny tid for cruise-industrien.

Les også: Asia i dag: Kollaps i solenergiselskap

Storebrand kutter boliglånsrenten
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.