To nye skip dumpet på strand

Herbjørn Hansson lovet bedring etter beaching-kritikk. Nå er to nye skip dumpet i Bangladesh. – Vi er sjokkerte, sier Håvard Gulbrandsen i KLP, som nå svartelister Nordic American Tankers.

Publisert: Oppdatert:

På noen meters grunne ved Chittagong-stranden, i påvente av at tidevannet skal trekke seg tilbake, ligger skipene som frem til november het «Nordic Aurora» og «Nordic Sprite» og var eid av Herbjørn Hanssons Nordic American Tankers. Nå synes knapt de tidligere bokstavene. Strandområdet er stengt for uvedkommende, og fotografiene er tatt i skjul fra båt. Fotografen er ikke identifisert av sikkerhetshensyn.
På noen meters grunne ved Chittagong-stranden, i påvente av at tidevannet skal trekke seg tilbake, ligger skipene som frem til november het «Nordic Aurora» og «Nordic Sprite» og var eid av Herbjørn Hanssons Nordic American Tankers. Nå synes knapt de tidligere bokstavene. Strandområdet er stengt for uvedkommende, og fotografiene er tatt i skjul fra båt. Fotografen er ikke identifisert av sikkerhetshensyn. (Foto: DN)