Siem har brutt selskapsloven, opptrådt uaktsomt og blitt gjort ansvarlig for et tap på over 40 millioner kroner er Oslo tingretts dom etter konkursen i KS Common Atlantic, skriver Dagens Næringsliv.

-Ikke overrasket
– Vi har jo hele tiden ment at Kristian Siem kan holdes ansvarlig for et betydelig tap som selskapet har lidt. Det har vi jo fått gjennomslag for. Vi er ikke overrasket, men er fornøyd med konklusjonen, sier advokat Per Erik Bergsjø i Vogt & Wiig, som representerer konkursboet etter Common Atlantic.

Siem var saksøkt av konkursboet til kommandittselskapet Common Atlantic, og dommeren konkluderer at Siem har tapt saken fullstendig.

Ifølge DN vil Siem trolig anke dommen. Kristian Siem var ikke tilgjengelig for kommentarer igår.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.