Forvalter Jan Petter Courvoisier Sissener i Sissener Sirius sier til TDN Finans fredag at han tror Oslo Børs vil stige mellom fem og ti prosent frem til årsskiftet og at Børsen "definitivt" vil stige videre i 2010.

- Jeg tror aksjemarkedet er høyere ved årsskiftet enn nå, men at det kan bli ruglete i Norge ettersom det er mye penger som skal trekkes inn i DnB Nor-emisjonen, men det er også mye penger på sidelinjen, sier Sissener.

Han er optimist for 2010.

- 2010 blir definitivt et positivt børsår, det er jeg ikke i tvil om. Det som har skjedd i aksjemarkedene i år, er bare at vi har tatt igjen de ekstremutslagene vi fikk ifjor, sier han.

Sissener anbefaler råvareaksjer.

Sissener Sirius' hadde ved utgangen av oktober størst eksponering i Norsk Hydro, Petroleum Geo-Services og Songa Offshore, porteføljens utvikling var på -2,74 prosent i oktober, men har steget 14,1 prosent siden oppstarten 11. juni 2009.

- Vi tror at en del av råvarene skal stramme seg til. Jeg blir ikke forbauset om vi får et rally våren 2010 som vi hadde våren 2008, sier han.

Les også: - For tidlig å si at alt er OK (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.