Men etter den første dagen ble flaskene fjernet fordi arrangørene alt hadde en avtale med flaskevannet Isbre, skriver NRK.

– Vi inngikk nylig en samarbeidsavtale med Norges Sjakkforbund, men det viste seg at forutsetningene for denne hva det gjaldt sjakk-OL i Tromsø ikke lot seg gjennomføre. Derfor er avtalen sagt opp, sier Remi Goulignac, administrerende direktør i Isklar.

Kjapp vri

Men sjakkforbundet har ikke ligget på latsiden. De har inngått ny avtale med Isbre, flaskevannet som alt hadde avtale med OL-arrangøren i Tromsø.

– Isbre er allerede en samarbeidspartner med sjakk-OL i Tromsø 2014. Nå får også Norges Sjakkforbund en avtale med Isbre, sier Geir Nesheim, generalsekretær i sjakkforbundet til NRK.no. Han medgir at situasjonen som oppsto ikke var optimal.

Læring

– Når situasjonen ble slik at vi offentliggjorde noe, og så må offentliggjøre noe annet, forstår alle at vi har noe å lære av den prosessen, sier Nesheim.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.