- Det var viktig at de var svarte og blankpolerte med stjerner i fronten, sier Sigurd Vedvik, eieren av salgsobjektet i Teglhageveien i Tønsberg til Tønsbergs Blad.

Ifølge Vedvik skal bildene vise at dette er en bolig med påkostede detaljer, i tillegg til å være en bolig med høy standard. Boligen har for eksempel en dobbel garasje som går rett inn i huset.

- Jeg har prøvd å bygge et hus helt utenom det vanlige når det gjelder design og valg av materialer. Jeg mener absolutt at huset har det lille ekstra, da må man også gjøre det lille ekstra for å selge det, sier han.

Fikk låne bilene gratis
Vedvik måtte ha med hustegninger til Bertel O. Steen for å selge inn i ideen. Her måtte han forklare både beliggenhet og arkitektur før Mercedes-forhandleren ville at bilene deres skulle settes i sammenheng med Vedviks hus. Han fikk velsignelse og dermed låne to biler til godt over halvannen million til å plassere i garasjen.

Eiendomsmegler Elisabeth S. Bakke i Krogsveen, som selger boligen for Vedvik, tente på bildiéen med én gang:

- Akkurat på den eiendommen synes jeg det var kjempesmart. Garasjen er en del av huset, man kan bare kjøre rett inn og så gå inn i huset, sier hun.

Burde gjort det tidligere
- Er dette en ny trend?

- Jeg har ikke vært borti dette før, men jeg burde ha gjort det tidligere, det ser jeg nå.

- Så du kommer til å bruke dette salgstrikset fremover?

- Det kan hende jeg kommer til å anbefale dette fremover, ihvertfall for slike garasjer som dette.

Les også: Markedets nest dyreste bolig solgt (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.