De 890.000 e-brukerne er alle de som selv aktivt har valgt å kun motta elektronisk post fra Skatteetaten. De får derfor ikke selvangivelsen på papir.

De resterende 3,7 millioner innbyggerne, som ikke har registrert seg som e-brukere, må vente til 1. april før de kan se nærmere på selvangivelsen for lønnsåret 2013.

– Elektronisk selvangivelse gir mange fordeler for brukerne, også for Skatteetaten. De som har valgt å kommunisere på nett med oss, får selvangivelsen først. Den digitale utviklingen har gjort det mulig å tilby stadig bedre løsninger for skattebetalerne. Selvangivelsen er forhåndsutfylt, og det blir stadig enklere å endre og levere selvangivelsen på nett, sier skattedirektør Hans Christian Holte.

Alle e-brukere blir varslet på SMS og/eller epost om at selvangivelsen er tilgjengelig i Altinn. Når man har logget seg inn, kan man sjekke om postene stemmer og gjennomføre eventuelle endringer direkte i selvangivelsen. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.