Raidet skjedde fredag, opplyser justisdepartementet i landet. Det er ikke opplyst hvilken type dokumenter som er beslaglagt.

– En stor mengde datautstyr er funnet i kontoret til Mossack Fonseca, opplyser justisdepartementet via Twitter. Det legger til at selskapets ansatte skal ha tatt ned firmaskiltet fra inngangen en dag tidligere, og at én av de ansatte skal ha sagt at selskapet skulle flytte.

Justisminister Douglas Meléndez førte personlig tilsyn med razziaen, opplyses det videre.

Mossack Fonseca står i sentrum av den internasjonale lekkasjesaken kjent som Panama Papers. En rekke avsløringer om statsoverhoder, politikere og rikinger er kommet etter at 11,5 millioner dokumenter ble lekket fra advokatselskapet.

Advokatfirmaet har hjulpet kunder verden over til å opprette selskaper i såkalte skatteparadiser. Mossack Fonseca nekter for å ha gjort noe galt, og selskapet har foreløpig ikke kommentert fredagens politirazzia.

Les også: Panama-advokatene:  - Vi kommer ikke til å legge ned og dyrke bananer

Død person var styremedlem i DNB-selskap  

Statlig investeringsselskap satser tungt i skatteparadiser (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
- DNB er ulne i sine forklaringer
DNs kommentator Bård Bjerkholt mener DNB ikke har lykkes med å forklare hvorfor de har tilbudt kunder å søke tilflukt i et skatteparadis.
02:15
Publisert: