I år kom vintersesongen igang tidligere enn noengang ved Sjusjøen skisenter. Det opplyser løypeansvarlig Johannes Haukåssveen til DN.

For allerede nå kan du spenne på deg skiene og gli over snøen.

Løypen er imidlertid ikke så lang som Haukåssveen haddet ønsket seg:

- Vi har lagt ut en løype på cirka 1300 meter. Vi hadde håpet å få den litt lenger, men regn og andre uventede faktorer gjorde det vanskelig, sier han og legger til at snøproduksjonen er godt igang.

- Etterhvert vil vi utvide løypen og gjøre den lengre, forsikrer han.

Mens vi venter på kuldegrader og milevis på silkeføre, kan ivrige skientusiaster benytte seg av en rulleskiløype med 20 skiskyteskiver.

- I tillegg har vi laget til en lekepark ved skiheisen for dem som går på snowboard og twintip-ski, sier Haukåssveen som kan melde om stor iver blant gjestene.

- Jeg var nede i løypen klokken 06.15 i morges, og da gikk den første skiløperen med hodelykt. Folk er ivrige, sier han.

 

Les også: Går under to prosent

Halvparten av Norwegian-pilotene ønsker å slutte

Bedre enn bestselgerne

 

Se også:

Slik blir du klar for skisesongen:

Slik blir du klar for skisesongen - allerede nå
Tidligere landslagsløper i langrenn Siri Helle viser hvordan man kan trene skøyteteknikk med rollerblades.
01:34
Publisert:
 

Maria er Norges raskeste østersåpner:

Maria er Norges raskeste østersåpner
Maria Petersen er nybakt mester i Norwegian Oyster Battle. Denne helgen skal hun konkurrere mot verdenseliten. Se hvor raskt hun åpner ti østers.
01:39
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.