Hermund Kvamme hopper ut mellom trærne for å forsere denne klippen.
Hermund Kvamme hopper ut mellom trærne for å forsere denne klippen. (Foto: Thomas T. Kleiven)
 

Med sin snøsikre beliggenhet ligger mye til rette for at Myrkdalen skal gi ultimate off piste-opplevelser. Men når lavtrykkene setter inn hender det tilværelsen blir så grå at du ikke klarer å skille mellom opp og ned i bakken. Da er det heldigvis nok av skog å trekke til som kan redde skidagen. Myrkdalens skogskjøring er ikke lang, men den er bred. Det er lange felt som tilbyr mye terreng å ta av.

Fordelen er at du kommer deg ned til veien nesten uansett hvor du kjører. Så lenge du holder deg nær anlegget skal det mye til for at du roter deg bort. Også i Myrkdalen er skogen tett fylt opp av buskas, men her får de hjelp fra oven.

De siste sesongene har snømengdene vært så store at vekstene rett og slett har snødd bort. Dermed kan du nyte rekke på rad med hengformasjoner og annet lekent terreng fulle av puter og små klipper.

Tidlig på sesongen skal du være godt kjent for å finne kjørbare linjer i buskene, men utpå vinteren lager snøen helt nye formasjoner oppå buskaset. Her finnes det noe for alle nivåer og spesielt nybegynnerne trives godt i Myrkdalens skogsterreng.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.