Under etterforskningen av innsidesaken mot Thomas Gulbrandsen kom Økokrim over smser mellom den tidligere Pareto-megler Per Robert Jacobsen og daværende NA24-journalist Thomas Jacobsen.

Rykter
Jacobsen sier i retten at han selv hadde snappet opp ryktene fra en meglerkollega på morgenmøtet, uten at han i ettertid kan si hvem dette var.

Ved starten av rettssaken i forrige uke advarte aktor Hans Christian Koss mot forkl#229er om at det kun var rykter som var formidlet.

Les også: Advarer mot rykte-forkl#229

- Ikke fra meg
I smsen til Gulbrandsen skrev Jacobsen at det ville å komme et bud på riggselskapet Sinvest på 130 til 135 kroner fra utenlandske investorer.

- Dette har du ikke fra meg, avsluttet Jacobsen smsen med.

Gulbrandsen handlet senere samme dag aksjer i Sinvest, noe Jacobsen sier han ikke var klar over.

Jacobsen sier han kun sendte smsen til Gulbrandsen som journalist, for at han skulle få anledning til å se litt smart ut overfor sine kolleger.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.