De siste dagene har det kommet frem konkurrerende forslag til nytt styre og beskyldninger om forskjellsbehandling i Captura.

Les mer:
Bråk og kjøpsraid i Captura

Kamp om styret i Captura

Nå kan kampen være avgjort. Opprørerne tar trolig pengene, og selger seg ut av Captura.

JCE Group AB har torsdag 8. mars 2007 kjøpt ytterligere 4,037,803 aksjer i Captura ASA, melder selskapet i en børsmelding. Dermed kontrollerer de 9,395,993 aksjer, tilsvarende 63,87 prosent av utestående aksjer i Captura ASA, og kan avlyse kampen om styreledervervet.

JCE hadde først kjøpt seg opp til rundt 25 prosent, da styreleder Erik Pinnås solgte seg ut, og så til 36,42 prosent i går. Med nye oppkjøp utløses budplikt på alle de utestående aksjene, og JCE varsler at dette vil komme så fort som mulig.

Tilbudsprisen i det pliktige tilbudet vil være et kontant vederlag på 14,25 kroner per aksje, som er den høyeste prisen JCE har betalt for aksjer i Captura ASA de siste seks månedene, skriver de.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.