Nå har han overtatt hele restauranten, og pusset opp for 3,5 millioner kroner.

- Vi var 15 aksjonærer som gikk inn i Le Canard. Men jeg kjøpte ut de aksjonærene som ikke ville være med å skyte inn mer penger, sier Rognstad til Finansavisen.

To alternativer
Stedet var så dårlig at det ikke var grunnlag for drift.

- Alt var gammelt og nedslitt, og trengte modernisering for å få opp belegget, sier Rognstad til Finansavisen.

Han ga Wang og Vennerød to alternativer:

- Enten måtte jeg kjøpe dem ut, eller så måtte de kjøpe meg ut, sier han til avisen.

- Skal tjene penger
Han brukte to millioner kroner på å kjøpe aksjene, og lagt ut to millioner kroner for oppussingen. Nå jobber han med en emisjon på fire til fem millioner kroner, slik at han ender med en eierandel på 60 til 70 prosent.

- Vi håper vi skal tjene penger. Både Feinschmecker og Statholdergården viser at det går an, sier Rognstad til Finansavisen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.