Prøv noe nytt til grillkjøttet

Tekst

Pinnebrød, nypotetsalat eller grillbakte asparges? Her er tre gode oppskrifter på tilbehør til grillfesten.

Knuste poteter med grønne bønner og ristede tangbiter.

Pinnebrød, nypotetsalat eller grillbakte asparges? Her er tre gode oppskrifter på tilbehør til grillfesten.

Grillbakte asparges

Fersk grønn asparges skal være mør, men fortsatt sprø og saftig. Uten at toppene er kokt ihjel. En måte å gjøre det på er å pakke den inn i brøddeig og grille den.

Oppskriften finner du her.

Nypotetsalat

En ting potetsalater ofte mangler er umami og krønsj. I denne nypotetsalaten gir tørket og lett ovnsristet sukkertang en dyp kjøttaktig smak. Mens det sprø blir tilført av sprø potetskall-chips.

Og når knallgrønne aspargesbønner får grillstriper og sitron gir de både farge og friskhet til salaten.

Oppskrift på Jo Bøe Klakegg og Bjørn Svenssons nypotetsalat finner du her.

Pinnebrød

Du kan lage deigen på forhånd og ta med ut – den heves ferdig mens du går.

Her finner du oppskrift på pinnebrød av Terje Ness.

Anbefalte videoer