Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Foto: © Edmond Ho, Octaphilosophy: The Eight Elements of Restaurant André by André Chiang, Phaidon 2016

Foto: © Edmond Ho, Octaphilosophy: The Eight Elements of Restaurant André by André Chiang, Phaidon 2016

Filosofisk kokebok

Tekst

Stjernekokken André Chiangs filosofi om gastronomiens åtte elementer ligger til grunn for kokeboken «Octaphilosophy: The Eight Elements of Restaurant André».

– Det er veldig spesielt å jobbe som kokk i Asia. De fleste som er kjente kommer fra Europa, sier svenske Lotta Jörgensen, medforfatter av André Chiangs nye kokebok.

Fakta: «Octaphilosophy»

André Ciang og Lotta Jörgensen

Phaidon, 304 sider

Foto: Phaidon

– Du ser det i bokhandlene også, der finner du stort sett ­bøker av Jamie Oliver, fra El Bulli og andre europeiske stjerne­restauranter.