– Fascinerende at man kan lage smakfull ost av smakløs melk

Hun studerte fysikk og drev sirkus før hun startet Norges eneste by-ysteri. Nå vinner Lise Brunborg priser for sine oster.

Lise Brunborg driver Stavanger Ysteri. Ostene brukes i restauranter som Maaemo i Oslo og Renaa, Ostehuset, Tango, Egget og Spiseriet i Stavanger. Her sjekker inspiserer Lise osten Konrad (rødkittost vasket i imperial stout fra Lervig Aktiebryggeri) nede i kjelleren i Ysteriet.
Lise Brunborg driver Stavanger Ysteri. Ostene brukes i restauranter som Maaemo i Oslo og Renaa, Ostehuset, Tango, Egget og Spiseriet i Stavanger. Her sjekker inspiserer Lise osten Konrad (rødkittost vasket i imperial stout fra Lervig Aktiebryggeri) nede i kjelleren i Ysteriet.
Publisert 5. November 2017, kl. 11.12Oppdatert 9. November 2017, kl. 12.58