Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Global trend-restaurantkjede åpner spisested i Oslo

Tekst
Hakkasan Group åpner Ling Ling i april 2017, i lokalene som i dag huser Oslo-restauranten Onda. Foto

Hakkasan Group åpner Ling Ling i april 2017, i lokalene som i dag huser Oslo-restauranten Onda. Foto

Hakkasan Group åpner spisested på Aker Brygge våren 2017.

Den verdensomspennende Hakkasan Group åpner restaurantkonseptet Ling Ling i Oslo i samarbeid med Fursetgruppen, skriver de to restaurantgruppene i en felles pressemelding. Lokalene, som i dag huser restauranten Onda på Aker Brygge-utstikkeren Tingvalla, blir destinasjonen for Hakkasans nordligste utpost i april 2017. Norwegian Propertys leiekontrakt med Onda utløper 1. september. Deretter blir lokalet pusset opp.

Ling Ling spinner ut fra det japanske izakaya-konseptet og er det siste tilskuddet til Hakkasan Groups restaurantportefølje. Hakkasan har et spisested allerede på plass på den greske øya Mykonos og et annet som snart åpner i Marrakech i Marokko.

Se også:Maaemo-gründer åpner nabolagsrestaurant på Bislett.

– Det blir en innovativ cocktailliste, småretter fra det kantonesiske kjøkken og et eklektisk elektronisk soundtrack, ifølge pressemeldingen.

I tillegg til rundt 200 sitteplasser inne i den store restauranten, skal det bygges en takterrasse.

Voldsom vekst

Hakkasan åpnet sin første restaurant i London i 2001, og gruppen står i dag bak 50 ulike spisesteder i USA, Europa, Midtøsten og Asia – og har planer om ytterligere 39 steder innen 2022.

Hakkasan Group er restaurantparaplyen som i tillegg til Ling Ling inkluderer konseptene Hakkasan, Yauatcha, Sake No Hana, Herringbone, The Nice Guy og natt- og dagklubbkonseptet Omnia.

Gruppen har totalt mer enn 5000 ansatte.

Kanskje like greit at de legger ned?Les DNs siste anmeldelse av Onda Sea

Les alle Smaks vinsaker her: Vinguiden

Meld deg på nyhetsbrev for Smak.no her

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.