Her leverer avisbudet frokost på døren

Tekst

– For oss har det vært en markedsføringskanal, sier deleier i gårdsbutikken Duggurd.

I Oslo og Akershus har avisbudene i Schibsted begynt å levere mat i tillegg til aviser. Dette gir muligheter for leverandører som ikke får innpass hos de store kjedene.

Deleier i gårdsbutikken Duggurd, Marianne Røed, sier til NRK at avtalen med Schibsted gir nye muligheter for en liten leverandør.

– For oss har det vært en markedsføringskanal for å nå nye kunder. Vi kommer ikke til å begynne å lage mat, men vi leverer den gjerne, sier Røed.

Administrerende direktør i Schibsted og Distribution Innovation, Tone Løyland, sier det for dem er viktig at de ikke stenger noen ute med sin morgenlevering.

– Vi ønsker å kunne tilby tilsvarende tjenester rundt om i Norge. Vi ønsker ikke sende brød fra Oslo til Trondheim, men heller bruke lokale leverandører som utnytter denne muligheten, sier Løyland.

Schibsted ser store muligheter med sine 4.000 avisbud i Oslo og Akershus. Administrerende direktør i Schibsted Distribusjon, Cathrine Laksfoss, sier det kommer til å bli en stor vekst i dagligvarelevering og matlevering.

– Det er mange bransjer som kommer til å vokse, og netthandel er en megatrend, sier hun og legger til at det godt kan hende at Schibsted kan bli en av de store utfordrerne til dagligvarekjedene.

 

Les også: Asia i dag: Investorers nye hodepine

Telenor gjør endringer i konsernledelsen

Trynefaktor og bilde på cv

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se sykehuset i 3D:

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner