– Ingen økonomi i stjernene

Tekst
– De fleste av stjernerestaurantene i dag har dårlig økonomi., sier stjernekokk Eyvind Hellstrøm. Her fra siste kveld på Bagatelle som var Norges første restaurant med Michelin-stjerne. Foto:

– De fleste av stjernerestaurantene i dag har dårlig økonomi., sier stjernekokk Eyvind Hellstrøm. Her fra siste kveld på Bagatelle som var Norges første restaurant med Michelin-stjerne. Foto:

Maaemo jubler over tre Michelin-stjerner. Stjernekokk Eyvind Hellstrøm mener det er veldig dårlig butikk å drive topprestaurant.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner