Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Gastrofysikk på roterommet. Nykokte potetchips skal en tur i fryseboksen før de luftfriteres.

Gastrofysikk på roterommet. Nykokte potetchips skal en tur i fryseboksen før de luftfriteres.

Er det mulig å lage perfekte pommes frites så å si uten fett?

Tekst

Vil du få varsel hver gang Torgrim Eggen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Ja, nesten. Torgrim Eggen viser deg hvordan.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner