Dette serverer Katla-kokken på South by Southwest i Texas

Tekst

Vil du få varsel hver gang Jacob Trumpy publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Slik lager Katla-kokken tostadaen han serverer på South by Southwest-festivalen i Austin i Texas.

Kokken Atli Már Yngvason (36) står bak restauranten Katla i Oslo. Han er en én av tre kokker som serverer mat i ti dager på House of Scandinavia under South by Southwest-festivalen i Austin i Texas. Kokkene serverer en niretters middag til gjester hver kveld, basert på utvalgte lokale råvarer og inspirasjon fra kjøkkenet hjemme.

Yngvasons tostada er basert på en av hans mer populære retter på Katla, og består av hjerteskjell, chili, hvitløk, thaibasilikum, guacamole og gravet eggeplomme.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner