Dette serverer Katla-kokken på South by Southwest i Texas

Tekst

Vil du få varsel hver gang Jacob Trumpy publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Slik lager Katla-kokken tostadaen han serverer på South by Southwest-festivalen i Austin i Texas.

Kokken Atli Már Yngvason (36) står bak restauranten Katla i Oslo. Han er en én av tre kokker som serverer mat i ti dager på House of Scandinavia under South by Southwest-festivalen i Austin i Texas. Kokkene serverer en niretters middag til gjester hver kveld, basert på utvalgte lokale råvarer og inspirasjon fra kjøkkenet hjemme.

Yngvasons tostada er basert på en av hans mer populære retter på Katla, og består av hjerteskjell, chili, hvitløk, thaibasilikum, guacamole og gravet eggeplomme.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk