Julian Haart har hatt en rakettkarriere som vinmaker etter at han sluttet som kokk på Klaus Erfort med tre stjerner i Michelin-guiden, og har fått lære av noen av dagens fremste riesling-kunstnere på sin vei mot egen oppstart. Klaus Peter Keller i Rheinhessen står frem som Haarts tydeligste inspirasjonskilde, selv om han også har arbeidet hos Egon Müller, Werner Schönleber og Rheinhard Löwenstein. Julian Haarts første årgang var 2011, med druer fra skarve 1,5 hektar med vinmarker i Piesport. Nå er hans strålende 2021-årgang her, vel å merke i Polets tilleggsutvalg. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.
En ny årgang fra Julian Haart er her – i Polets tilleggsutvalg.