Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Meretes utvalgte: Moden bordeaux til biff

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
video

14 år gammel bordeaux til 260 kroner er perfekt til biffen.

Det dukker stadig opp modne viner fra Bordeaux til under tre hundre kroner på Vinmonopolet. Baron François har i tillegg fått 14 år med lagring og kommer fra et kjølig og tidlig modent år som 2008. Det gjør den utrolig tilgjengelig på smak, og ikke minst til et veldig godt kjøp fra Bordeaux.

Denne er i Polets tilleggsutvalg, og listeføres ikke i polets nettbutikk. Disse vinene kan nå bestilles gjennom det lokale polutsalget, eller kjøpes i noen av de butikkene som allerede har tatt inn vinen i hyllene. Flere og flere viner som bare finnes i et begrenset antall flasker, havner her.

87

Navn: Baron Francois 2008

Produsent: Ch. Haut Moulin , Bordeaux , Frankrike

Pris: 264,00 Varenummer: 14242501 Utenfor sortiment, Importør: Lars Søreide

Moden typeriktig duft med hint av tobakk og stall samt lær. Kjølig og moden frukt med lange og fortsatt noe strukturerte tanniner med en kjølig og lang finish. Mye vin for pengene. MB

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.