Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Meretes utvalgte: Strålende viner fra Keller sluppet

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
video

Obs! De har en tendens til å forsvinne ut med en gang!

Perfekte viner til spicy mat er de, de to rieslingene vinprodusenten Klaus Peter Keller har oppkalt etter jorden vinstokkene vokser i, kalkstein. Med en klokkeklar og mineralsk frukt og en raffinert sødme er de akkurat det man trenger når krydret spicy mat skal serveres.

Men, det er bare rundt tusen flasker av hver, og det i Polets tilleggsutvalg. Vinene her listeføres ikke i polets nettbutikk før de eventuelt kommer inn i en butikk. Disse vinene kan nå bestilles igjennom det lokale polutsalget, eller igjennom Polets kundesenter. Flere og flere viner, som bare finnes i et begrenset antall flasker, havner her. Hvis det ikke er satt et spesifikt antall flasker som minimumsantall kan man bestille det antall flasker man ønsker.

91

Navn: Keller Riesling Kabinett Limestone 2022

Produsent: Weing. Keller , Rheinhessen , Tyskland

Pris: 319,90 Varenummer: 10235101 Utenfor sortiment, Importør: Blend Wines AS

Floral og limepreget duft med preg av grønne epler og urter. Fersk, delikat, konsentrert og kjøttfull frukt på smak med energisk syre og tørr, mineralsk utgang med svært lang ettersmak. EN

89

Navn: Keller Limestone Riesling 2022

Produsent: Weing. Keller , Rheinhessen , Tyskland

Pris: 249,90 Varenummer: 2194701 Utenfor sortiment, Importør: Blend Wines AS

Dufter av lime og hvite blomster med hint av grønne epler. Fersk, delikat og syrefrisk frukt med flott konsentrasjon og tiltalende sødme. Lang syrlig utgang som oppleves tørr. EN

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.