Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Meretes utvalgte: Et av sommerens beste hvitvinskjøp

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
video

– Wow, for en vin!

Og det til den nette sum av 180 kroner. På det norske markedet er Harald Hexamer, som holder til i Meddelsheimer i Nahe med 22 hektar med vinmark, mest kjent for sine rieslinger. Men hans weissburgunder, som er tysk for druen pinot blanc, er mineralsk og steinete, og ikke minst en syrefrisk og fersk hvitvin med en utrolig flott konsentrasjon prisen tatt i betraktning. Den er derimot i Polets bestillingsutvalg, så skal du ha denne med deg på ferie, så krever det noe planlegging, eller bestilling til nærmeste hyttepol.

87

Navn: Hexamer Weissburgunder 2022

Produsent: Weing. Hexamer , Nahe , Tyskland

Pris: 184,90 Varenummer: 17136401 Midlertidig utsolgt, Importør: Record Vinimport AS

Dufter av grønne epler og flint. Tett og mineralsk syrefrisk frukt på smak med en lang og raffinert lang utgang. Nydelig lengde. Mye vin for pengene. MB

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.