Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Moderne indisk

Seekh lammekebab

– Du kan godt bare steke kebaben i panne
-
+

Seekh lammekebab

  • 200.00 g lammekjøttdeig
  • 0.50 ts chilipulver
  • 0.50 ts revet ingefær
  • 1.00 ts garam masala
  • 0.50 ts spisskummen
  • 0.50 ts knuste korianderfrø
  • 1.00 ss brunet smør
  • 2.00 stk rødløk
  • 0.50 ts hakket grønn chili
  • 3.50 ss cottage cheese
  • 0.50 ts hakket rød chili
  • 0.50 ts knust svart pepper
  • 1.00 ts hakket fersk koriander

Finkutt alle de ferske råvarene. Bland kjøttet med alle ingrediensene i en bolle. Dekk bollen med plast og la den stå i kjøleskapet i en time. 

Form kjøttet som du vil, og grill det til det er gjennomstekt. Har du ikke grill, kan kjøttet stekes i panne. La kjøttet hvile i to minutter og server.