Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Dette er noen av de beste ølene fra Polets ølslipp torsdag.

Dette er noen av de beste ølene fra Polets ølslipp torsdag.

Eksklusivt amerikansk øl i spesialpolene

Tekst

Vil du få varsel hver gang Trine Wiik-Lehmann publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Disse ølene er så ettertraktet at det er rasjonering på dem.

Blant nyhetene i spesialslippet i POlets +ølbutikker torsdag morgen gjemmer det seg noen eksklusive ølskatter fra USA.

Det er generelt høy kvalitet og mange godbiter å velge mellom for ølelskeren i dette slippet. Belgiske klosterøl, amerikanske og norske surøl og flere gode porter og stout for den kalde årstiden vi går inn i.

Amerikansk ener

Ale Apothecary i Oregon produserer surøl i en egen klasse. 496,50,- for en flaske 0,75 vitner om eksklusive dråper. Med lokale ingredienser og begrenset produksjon lager bryggeriet surøl som langtidslagres på ulike eikefat. Distribusjonen er begrenset og det kommer kun 240 flasker av hver av de tre ølene til Norge.
I andre enden av smaksskalaen lager Fifty Fifty Brewing fyldige og smaksrike stout-øl i Truckee i California. Alle er fyldige og komplekse med god maltsødme og preg av fat. I overkant av 100 flasker av hver type er kommet til Norge, og det blir kun én flaske per kunde. Her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg en flaske.

Fra mer hjemlige trakter og til en litt annen pris finner vi Breck II Bourbon Barrel Aged Barley Wine fra Ægir Bryggeri i Flåm. Med stor smakskonsentrasjon er det flotte øl som er verdt å ha i hus når den mørke årstiden kommer.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.