Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Moderne indisk

Marinade til skalldyr/fisk

– Dette er indisk alle skal kunne lage
-
+

Marinade til skalldyr/fisk

  • juice fra 1 lime
  • 4.00 ss rapsolje
  • 2.00 ss kikertmel (om man ikke har tilgang til det så kan man bruke vanlig hvetemel)
  • 200.00 g yoghurt naturell
  • 3.00 ts paprikapulver
  • 1.50 ss hvitløk-paste eller finkuttet hvitløk
  • 1.50 ss ingefær-paste eller finkuttet ingefær
  • 0.50 stk potte med gressløk, finkuttet
  • smak til med salt

Denne passer godt til skalldyr og fisk

Slik gjør du

Her er det egentlig bare å mikse alt sammen i en kjøkkenbolle og la stå sammen med proteinet i minst 4- 6 timer.

Denne marinaden passer veldig godt til skalldyr som tigerreker eller sjøkreps, men hvit fisk som kveite eller torsk er også svært godt.