Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Helt vilt

Reinsdyrskank

Oppskrift på reinsdyrskank av Heidi Bjerkan

Oppskrift på reinsdyrskank av Heidi Bjerkan

-
+

Ingredienser

  • 4.00 stk reinsdyrskanker
  • 4.00 stk gulrøtter, kuttet i store biter
  • 4.00 stk småløk
  • litt sopp
  • litt salt og pepper
  • olje til steking
  • 0.50 l vann
  • litt maisenna blandet med vann
  • litt smør

Slik gjør du

  • Brun skankene i jerngryte sammen med løk og gulrot.
  • Slå på vann og la dem småkoke under lokk i omtrent én time. De skal løsne lett fra benet.
  • Løft skankene og grønnsakene forsiktig opp og ut av gryten, smak deretter til kraften og jevn den med maisenna.
  • Rør inn litt smør til slutt.

Se viner som passer til:

Vilt i Vindatabasen