Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Signaturretten

Varmt ostesmørbrød

Oppskrift på varmt ostesmørbrød av Morten Bækken

Oppskrift på varmt ostesmørbrød av Morten Bækken

-
+

Ingredienser

  • 1.00 skive mellomgrovt, godt brød
  • dijonsennep
  • ost fra Hemsedal ysteri, eller annen god ost
  • god kokt skinke

SLIK GJØR DU

Smør skiven med dijonsennep, legg på skinke, topp med rikelig med ost. Sett i ovnen på 180 grader, circa ti minutter til osten er gylden i kanten.

Server med blandet salat med mye godt i, som frisé, ruccola og rødløk syltet i eddik og sukker, kokt quinoa, revet gulrot, strimlet rødbet, agurk og cherrytomater.

Dressing smakes til av cherryeddik, solsikkeolje, dijonsennep, hvitløk, litt sukker, salt og pepper.

Se viner som passer til:

Ost i Vindatabasen