Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Signaturretten

Toast Skagen

Oppskrift på Toast Skagen fra Teatergrillen i Stockholm

Oppskrift på Toast Skagen fra Teatergrillen i Stockholm

-
+

Toast Skagen

  • 400.00 g håndpillede reker av beste kvalitet
  • 1.00 dl majones
  • 0.50 saften av 1/2 sitron
  • 1.00 ss ferskrevet pepperrot
  • 50.00 g kalixløyrom
  • salt
  • dill
  • 4.00 skiver formloff
  • smør

Slik gjør du

Rens rekene, eventuelt la dem dryppe av seg overskuddsvæske/klem ut om du velger ferdigpillede. Hakk rekene grovt. Bland med majones, hakket dill, ferskrevet pepperrot og sitronsaft. Smak til med salt.

Rist loffskivene i panne med smør. Legg opp en kule skagenrøre på hver tallerken, ha en skje løyrom på toppen og pynt med sitron og dillkvast. Server toasten ved siden av.

Se viner som passer til:

Skalldyr i Vindatabasen