Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Thaiskolen

Cupcakes med kokos og ris - Kanom krok

Oppskrift på cupcakes

Oppskrift på cupcakes

-
+

Røre 1

  • 230.00 g rismel
  • 1.00 l vann
  • 75.00 g kokt ris
  • 75.00 g kokosmasse
  • 2.00 dl kokosmelk
  • 5.00 g salt

Røre 2

  • 5.00 dl kokoskrem
  • 250.00 g sukker
  • en liten klype salt

Strø

  • finsnittet vårløk
  • mais

Røre 1

  • Bland rismel og vann og la det stå i en times tid. Bland inn resten og kjør i en blender.

Røre 2

  • Varm opp kokoskremen med sukker og salt. 
  • Bruk et munkejern om du har. Røre 1 er den ytterste røren som danner et skall rundt kaken. Røre 2 er den flytende røren inni. Ha litt olje i jernet, og hell i røre 1 til ¾ full. Ha så i røre 2 og legg over et lokk. Stekes til de er sprø, gylne og litt flytende i midten.

Strø

  • Strø vårløk over noen kaker og mais over andre. Server varme.