Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

dessert

Kokosmakroner

Noe attåt
Oppskrift på rå kokosmakroner av Linda Kaarstein

Oppskrift på rå kokosmakroner av Linda Kaarstein

-
+

Kokosmakroner

  • 200.00 g revet kokos til kokossmør
  • 200.00 g agave
  • 10.00 g vanilje
  • 0.25 ss salt
  • 170.00 g revet kokos

Slik gjør du

  • Mix 230 gram kokos i en matprosessor til kokosen er helt myk som smør. Bland vanilje, salt og agave sammen med kokossmøret og rør godt. Deretter blander du den tørre kokosen sammen med kokossmøret til du får en jevn deig.
  • Form makronene med en iskremskje og legg de på brett. La de ligge i en dehydrator på under 42 grader i cirka 24 timer. Om du ikke har dehydrator, kan du ha dem i ovnen på under 42 grader i ti timer.
  • Avkjøl og server!