Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Sjokolademousse

Rå desserter: Sjokolademousse
Linda Kaarstein fra Funky Fresh Foods sin sjokolademousse

Linda Kaarstein fra Funky Fresh Foods sin sjokolademousse

-
+

Sjokolademousse

  • 2.00 dl dadler
  • 1.00 dl lønnesirup
  • 1.00 ts ekte vaniljesukker
  • 1.00 ts kanel
  • 3.00 ss sjokoladepulver (store)
  • 1.00 stor moden avokado
  • 1.00 ss sitronsaft
  • 1.00 ss kokosolje
  • smak til med salt

Slik gjør du:

Start med å bløtlegge dadlene i vann (ikke over 42 grader), og la de ligge til de er myke. Miks til du får en tykk og fin puré. Ha massen i former eller glass, og la de stå i kjøleskapet i cirka en time. Pynt med nøtter, bær eller noe annet godt, og server.

Se viner som passer til:

Sjokolade i Vindatabasen