Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Pytt-i-panne med røkt pølse og speilegg

Les artikkelen: To retter i én: røkt kjøttpølse med kålrotstuing og pytt i panne

Oppskrift på pytt-i-panne med røkt pølse og speilegg

ingredient

-
+

Pytt-i-panne med røkt pølse og speilegg

  • 8mellomstore poteter, kokte
  • 3røkte middagspølser
  • 3sjalottløk
  • 2klyper paprikapulver
  • 1tscayenne
  • 3sssaltet smør
  • 4egg
  • Gressløk
  • Salt og pepper
Send som handleliste
Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Slik gjør du
 

  • Kutt potet og pølse i små terninger, kutt sjalottløk i tynne skiver.
  • Stek potetene i rapsolje sammen med pølse til alt er gyllent.
  • Ha i løk, krydder og stek videre i smør. Smak til med salt.
  • Lag speilegg, ha på salt og pepper.
  • Anrett med egget på toppen, øs over smøret fra pannen til slutt. Strø over gressløk, server gjerne med salat og brød. 

Se viner som passer til:

Svin i Vindatabasen