Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Heidis enkle

Lammehjerter på toast

– En frokost for de som er tøffe i trynet
Oppskrift på lammehjerter

Oppskrift på lammehjerter

-
+

Lammehjerter på toast

  • 2.00 stk lammehjerter
  • 2.00 ss nøytral olje til steking
  • 2.00 ss smør
  • 4.00 ss balsamico epleeddik
  • litt salt
  • litt pepper
  • 2.00 stk bakte rødbeter deles i grove biter
  • 4.00 skiver surdeigsbrød som ristes

Slik gjør du

  • Lammehjertene renses fri for sener og kuttes i store terninger.
  • Bland så med balsamico epleeddik og mariner i ca. 20-30 minutter.
  • Tørkes med papir, og stekes med olje i stekepannen på middels til høy varme i ca. 30 sekunder. Tilsett smør helt til slutt.
  • Brødet ristes.
  • Bruk gjerne en urtemajones eller lignende i bunn før hjertene og rødbetene anrettes som en salat på toppen.
  • Toppes gjerne med litt persille.