Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Heidis enkle

Spicy lammenyrer på toast

– En frokost for de som er tøffe i trynet
Oppskrift på spicy lammenyrer

Oppskrift på spicy lammenyrer

-
+

Spicy lammenyrer på toast

  • 5.00 stk lammenyrer
  • 6.00 ss grov spelt
  • 3.00 ts sennepspulver
  • 0.50 ts cayennepepper
  • 2.00 ss nøytral olje til steking
  • 2.00 ss smør
  • litt sort pepper
  • litt salt
  • 4.00 skiver surdeigsbrød som ristes
  • 8.00 ss rørosrømme

Slik gjør du

  • Nyrene deles i to på langs og renses fri for sener.
  • Vendes rundt i mel- og krydderblandingen.
  • Stekes med olje i stekepannen på middels varme i ca. 30-45 sekunder på hver side.
  • Tilsett smør helt til slutt, og øs det over nyrene.
  • Tas ut av pannen og legges på et papir.
  • Brødet ristes.
  • Smør på rørosrømme, og legg på litt syltet løk hvis ønskelig, og anrett nyrene som vist på bildet.