Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Moderne indisk

Marinade til skalldyr/fisk

ingredient

-
+

Marinade til skalldyr/fisk

  • juice fra 1 lime
  • 4ssrapsolje
  • 2sskikertmel (om man ikke har tilgang til det så kan man bruke vanlig hvetemel)
  • 200gyoghurt naturell
  • 3tspaprikapulver
  • 1.50sshvitløk-paste eller finkuttet hvitløk
  • 1.50ssingefær-paste eller finkuttet ingefær
  • 0.50stkpotte med gressløk, finkuttet
  • smak til med salt
Send som handleliste
Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Denne passer godt til skalldyr og fisk

Slik gjør du

Her er det egentlig bare å mikse alt sammen i en kjøkkenbolle og la stå sammen med proteinet i minst 4- 6 timer.

Denne marinaden passer veldig godt til skalldyr som tigerreker eller sjøkreps, men hvit fisk som kveite eller torsk er også svært godt.