- Legg søtpotetene på indirekte varme og bak til de er møre, cirka én time.
- Del dem i to og mos innholdet med en stavmikser sammen med appelsinjuicen til jevn puré.
- Vend inn to spiseskjeer meieri-smør og smak til med salt og pepper.
- Smelt resten av smøret i en kjele og tilsett finhakket salvie og sitronskall og -saft av én sitron.
- Krydre kaninen med salt og pepper og grill på direkte varme til den er gylden. Flytt den over på indirekte varme og sett i steketermometer. Pensle kaninen med salviesmør hvert femte minutt. Kaninen er ferdig når kjernetemperaturen er 60 grader. La hvile i ti minutter før servering.
- Vask og tørk spinaten godt. Like før servering vend inn saften fra én sitron og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
- Servering: Server kaninen med spinatsalaten og søtpotetpureen. Ha over litt av salviesmøret like før servering. Pynt gjerne med frisk salvie og litt revet sitronskall.