Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Drinker

Negroni

Slik pimper du opp isbitene i sommerdrinken
Oppskrift på negroni

Oppskrift på negroni

-
+

Negroni

  • 3.00 cl gin
  • 3.00 cl scarpa rosso vermouth
  • 3.00 cl campari
  • appelsinskall

Johannes Lindhs favorittnegroni

  • 3.00 cl tørr gin
  • 1.50 cl Punt e Mes
  • 0.50 cl Carpano Antica
  • 2.75 cl campari
  • appelsinzest

En perfekt klassiker før eller etter mat.

En kompleks, men enkel drink, og det finnes et utall typer gin, vermouth og bitter som kan gjøre den akkurat slik du ønsker. Gintypen du velger, balanseres med sødme og bitterhet gjennom vermouth og bitters. Det enkleste utgangspunktet for en balansert drink er like deler gin, søt vermouth og bitter.

Slik gjør du

  • Server over en ekstra stor isbit med en strimmel appelsinskall på toppen. Vri oljen ut av skallet over drinken.