Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Biff à la Rydberg

Oppskrift på Biff à la Rydberg

Oppskrift på Biff à la Rydberg

-
+

Biff à la Rydberg

  • 800.00 g Indrefilet av okse
  • 1.00 kg Potet
  • 2.00 stk Gul løk
  • 4.00 stk Eggeplommer
  • 1.00 stk Liten pepperrot

En svensk biffklassiker

Skjær løk i skiver, potet og kjøtt i terninger og stek hver for seg. Blir det for mye i pannen, kan du steke i flere omganger. Smak kjøtt og potet til med salt og pepper.  Legg opp på en tallerken i striper og legg en eggeplomme på toppen av hver tallerken.  Riv over pepperrot og pynt med bladpersille. Kan også serveres med rødvinssjy hvis du har dette.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner